Kotiapupalvelu

Kun ikää alkaa kertyä ja oma toimintakyky alenee, tulee mieleen miten jatkossa pärjää.. voinko asua omassa kodissa vai joudunko jonnekin laitokseen? Läheiset asuvat usein kaukana eikä heillä ole mahdollisuutta auttaa ja tukea ikääntyvää ihmistä. Me autamme arjen asioissa eli käymme kaupassa ja asioilla joko yhdessä sinun kanssasi tai sinun puolestasi, ulkoilutamme, pesemme pyykit, siivoamme, teemme ruokaa, avustamme henkilökohtaisen hygienian hoidossa tai vietämme ihan vain aikaa sinun kanssasi.

Palvelun avulla moni ikäihminen pärjää kotona pidempään. Se rauhoittaa myös läheisten mieltä kun joku käy auttamassa katsomassa että kaikki on hyvin.
Kotiapupalveluun meillä on Valviran ja Aluehallintoviraston myöntämä lupa toimia myös alv 0 % : lla. Tähän on oikeutettu jos on yli 80- vuotias tai on muuten alentunut toimintakyky. Tilanteen arvioi yrittäjä, ei tarvita lääkärintodistuksia.

Hinnasto

39,70e tunti, alv 24 %
32,00e tunti, alv 0 %

Esimerkki

10 tuntia kuukaudessa, käynnit kerran viikossa, hinta 320e kuukaudessa.
16 tuntia kuukaudessa, käynnit 2* viikossa, hinta 512e kuukaudessa.

Palvelun sisältö sovitaan aina yhdessä asiakkaan ja läheisten kanssa. Pyrimme siihen että käynnit hoitaa aina sama ihminen.
Palvelusta saa myös kotitalousverovähennyksen.  

Kotiapupalvelu on mahdollista saada myös esimerkiksi leikkauksen, onnettomuuden (jalka kipsissä) tai synnytyksen jälkeen määräajaksi.
 

Kaikista palveluistamme saa kotitalousverovähennyksen.

Kotisivu & Design by Intendit Web Agency